За допомогою сирорізки промислової SK-400 ручної типу гільйотину здійснюють нарізку головок сиру, а також виробів з м'яса (ковбаси, шинка, рулети та ін.) на вагові шматки.
Відмінно ріже сир, зокрема твердих сортів, при діаметрі головки трохи більше 400 мм.
Застосування.
Рекомендується для встановлення у продуктових магазинах, супермаркетах, закладах громадського харчування.
Матеріал.
Ніж виконаний із хірургічної сталі (марка 40Х13), стіл – із нержавіючої сталі.
З метою надання стійкості вага виробу становить 40 кг.
Ціна сирорізки промислової від виробника.
ПЕРЕВАГИ
Дає рівний зріз та однакову, правильну форму шматка (за рахунок зсуву упору).
Безпечна.
Забезпечує легке різання за допомогою важільно-шарнірного механізму.
Стійка завдяки масивному столу.
Зручна у використанні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Спектрум |
Країна виробник | Україна |